Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

30-vuotisjuhlatapahtumat, elokuu 2021

 Tukkilaisnäytös, Kuopion matkustajasatama 21.8.2021

 

 

Tukkilaiset valmiina näytökseen.Tukkilaiset valmiina näytökseen.

 

Tapahtuman järjestäjinä ja juontajina toimivat (vasemmalla) Juhani Hakkarainen ja Seppo Kononen.Tapahtuman järjestäjinä ja juontajina toimivat (vasemmalla) Juhani Hakkarainen ja Seppo Kononen.

 

Uittokuoro esiintymässä.Uittokuoro esiintymässä.

 

Uittokuoro tukkilaistapahtumassa.Uittokuoro tukkilaistapahtumassa.


 Roope Tonteri tukkilaisnäytöksessä,  Kuopion satama 21.8.2021. Roope Tonteri tukkilaisnäytöksessä, Kuopion satama 21.8.2021.

 Roope Tonteri ja Jori Mikkonen mittelöivät rullauksessa tukkilaisnäytöksessä. Rullauksen ideana on pyörittää tukkia niin kauan, että vastapuoli putoaa veteen.   Roope Tonteri ja Jori Mikkonen mittelöivät rullauksessa tukkilaisnäytöksessä. Rullauksen ideana on pyörittää tukkia niin kauan, että vastapuoli putoaa veteen.

 

Tällä kertaa kolminkertainen lumilautailun maailmanmestari Roope Tonteri hävisi kuningasjätkälle.  Tällä kertaa kolminkertainen lumilautailun maailmanmestari Roope Tonteri hävisi kuningasjätkälle.

 

Kuvagalleria

Koskenlaskijan morsian elokuva, 22.8. Kino Kuvakukko, Kuopio

30-vuotisjuhlan kunniaksi Kuopion Kino Kuvakukossa esitettiin Koskenlaskijan morsian. Vuodelta 1923 olevan tukkilaiselokuvan on käsikirjoittanut, ohjannut ja tuottanut Erkki Karu. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat Tornionjokilaaksoon 1800-luvun lopulla.30-vuotisjuhlan kunniaksi Kuopion Kino Kuvakukossa esitettiin Koskenlaskijan morsian. Vuodelta 1923 olevan tukkilaiselokuvan on käsikirjoittanut, ohjannut ja tuottanut Erkki Karu. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat Tornionjokilaaksoon 1800-luvun lopulla.

 

 

Mykkäelokuvan tunnelmaa siivittivät musiikin keinoin pianisti Tapio Nykänen ja hanuristi Pasi Horttanainen.Mykkäelokuvan tunnelmaa siivittivät musiikin keinoin pianisti Tapio Nykänen ja hanuristi Pasi Horttanainen.